Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de knoflook schoon, rasp deze fijn en meng dit door 1 dl olijfolie, roer er vervolgens wat fijngehakte rozemarijn of tijm, versgemalen peper en zout naar smaak door.
Maak de groenten schoon, snijd ze in ongeveer gelijke stukken.
Koken
Blancheer de courgette en wortel 2 minuten in kokend water met wat zout.
Smeer alle groente in met de ‘kruidenolie’ en grill ze op de ‘plancha’ oftewel in de grillpan of op de hete BBQ om en om.
Serveren
Serveer de groente met een zelfgemaakte knoflooksaus.
Heerlijk met vers afgebakken brood of gebakken krieltjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.