Receptinformatie
Er hoeft vandaag geen stroop op tafel gezet te worden, want deze pannenkoeken zijn gevuld met heerlijke verse groentes. Dat smaakt naar meer.
Voorbereiding
Doe de bloem met het meel en een snufje zout in een kom.
Roer een voor een de eieren door het mengsel.
Voeg daarna beetje bij beetje de melk toe en klop er een egaal beslag van.
Was en snijd de groene kool fijn.
Maak de prei schoon en snijd in flinterdunne ringen.
Roer de groene kool en prei door het pannenkoekbeslag.
Koken
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak van het beslag achtereenvolgens 2 pannenkoeken.
Serveren
Serveer de pannenkoeken in punten gesneden met een groene salade.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.