Receptinformatie
Deze sandwich ziet er supermooi uit door de groene kleuren. De zachte avocado en mozzarella combineren goed met het knapperige brood. De zoetzure ui en de frisse kruidensaus maken het smaakfestijn compleet.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Snijd de ui in ringen.
Snijd de basilicum en bieslook fijn.
Snijd de avocado en mozzarella in plakjes.
Koken
Meng de uienringen met de azijn en de suiker in een afgesloten bakje. Laat ca. 10 minuten intrekken en schud tussendoor een paar keer.
Meng de yoghurt met de mayonaise en roer er basilicum en bieslook door. Breng verder op smaak met peper en zout.
Rooster de sneeën brood goudbruin.
Serveren
Besmeer elke snee brood met een eetlepel kruidensaus.
Leg op elke snee brood 2 bladeren lollo blondo en vervolgens wat van de uienringen.
Verdeel de avocado en mozzarella over de sandwiches, strooi er eventueel nog wat peper en zout over en garneer met tuinkers.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.