Receptinformatie
Wat krijg je als je groente en fruit combineert? Een súperverse salade! En deze voedzame kom is ook nog eens gluten-, lactose- en notenvrij.
Voorbereiding
Was de appels, verwijder het klokhuis en snijd (met een mandoline) in dunne plakjes.
Was de sla en verwijder de harde nerven.
Was de kool en snijd heel fijn (in de keukenmachine)
Snijd de vijgen in 4 partjes
Hak de peterselie fijn.
Koken
Meng de olie en azijn tot een dressing.
Grill de aspergetips.
Pak 4 kommen en leg in elke kom wat slabladeren. Leg ook in elke kom een deel van de rode kool en een paar aspergetips.
Verdeel de appelschijfjes over de kommen. Leg op elke kom 6 vijgenpartjes en wat blauwe bessen.
Druppel over elke kom wat dressing en bestrooi met peterselie.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.