Receptinformatie
Superfrisse & snelle maaltijd voor een warme zomerdag!
Voorbereiding
Snijd de tomaten in vieren en snijd de zaadjes uit de kwarten. Schilde komkommer en snijd hem in grote stukken. Snijd ook de halve avocado in grote stukken.
Houd een paar stukjes tomaat, komkommer en avocado en 1 basilicumblad apart voor de garnering.
Koken
Doe alle ingrediënten in de blender en pureer tot een gazpacho. Voeg indien nodig een beetje water toe.
Proef en kruid naar smaak met zout, peper, en nog een beetje azijn.
Serveren
Koel de gazpacho in de koelkast en serveer met garnering en wat olijfolie er overheen gesprenkeld.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.