stomen

Groene frittata

Receptinformatie

Hartig
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Leuk en makkelijk om met de kinderen te maken, deze groene frittata. Laat ze hun eigen groenten kiezen!

Koken

Serveren

Koken

Snijd de paprika in blokjes, de courgette in dunne plakjes, de ui heel fijn en de broccoli in kleine roosjes en bak al deze groenten al omscheppend, ± 5 minuten in de olie.

Breng het geheel op smaak met zout en versgemalen peper, meng ze met de boerenkaas door de losgeklopte eieren.

Strooi wat fijngehakte Italiaanse kruiden over het eimengsel.

Schenk het dan in één of twee koekenpannen, in 3 eetlepels hete olie, laat aan één kant bakken op een matig vuur, wip de frittata dan op een deksel en laat hem omgekeerd in de pan terugglijden zodat de andere kant ook bruin kleurt.

Doe de fritatta over op een schaal, schep de sla er bovenop en snijd ze in punten.

Serveren

Serveer de groene frittata met brood.