Receptinformatie
Leuk en makkelijk om met de kinderen te maken, deze groene frittata. Laat ze hun eigen groenten kiezen!
Koken
Snijd de paprika in blokjes, de courgette in dunne plakjes, de ui heel fijn en de broccoli in kleine roosjes en bak al deze groenten al omscheppend, ± 5 minuten in de olie.
Breng het geheel op smaak met zout en versgemalen peper, meng ze met de boerenkaas door de losgeklopte eieren.
Strooi wat fijngehakte Italiaanse kruiden over het eimengsel.
Schenk het dan in één of twee koekenpannen, in 3 eetlepels hete olie, laat aan één kant bakken op een matig vuur, wip de frittata dan op een deksel en laat hem omgekeerd in de pan terugglijden zodat de andere kant ook bruin kleurt.
Doe de fritatta over op een schaal, schep de sla er bovenop en snijd ze in punten.
Serveren
Serveer de groene frittata met brood.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.