Receptinformatie
Voorbereiding
Was de courgettes en snijd ze in plakjes.
Pel de ui en de knoflook en hak beide fijn.
Was de tomaten (ontvel ze eventueel) en snijd ze in stukjes.
Koken
Verhit de olie in een ruime pan of wok en fruit hierin de ui en knoflook met het kaneelpoeder goudgeel.
Voeg de courgettes toe en bak, al omscheppende, mee tot de plakjes beginnen te verkleuren.
Doe de tomaten erbij, breng alles snel aan de kook en laat het vocht, al roerende, afgedekt in 3-4 minuten verdampen.
Serveren
Breng op smaak met peper, zout, fijngehakte muntblaadjes en gerapte citroenschil.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.