Receptinformatie
Een gezonde borrelsnack nodig? Maak deze green goddess salade op een stokje! Lekker met een kruidig, groen godinnensausje.
Koken
Snijd de komkommer door de helft en vervolgens in stukken van 2 centimeter. Snijd ook de bosui in stukken van 2-3 centimeter. Snijd de ijsbergsla in de lengte in repen van drie centimeter. Haal het dikste gedeelte van de stronk eruit en snijd de rest in blokjes van 3 bij 3 centimeter.
Rijg de ijsbergsla, komkommer en bosui aan satéprikkers.
Maak de dressing door de overige ingrediënten toe te voegen aan een blender of pureer met een staafmixer.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveren
Serveer de green goddess stokjes met de dressing.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.