Receptinformatie
Oh la la, bellissima! Deze heerlijke gnocchi barst van de smaak en de kleur. Een feest om op tafel te zetten!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Was de tomaten.
Snijd de kruiden fijn.
Snipper de ui en pers de knoflook.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Koken
Besprenkel de tomaten met olie, peper en zout en zet 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe een scheutje olie in een pan en bak de kruiden kort krokant. Haal eruit en zet even apart.
Fruit de ui en de knoflook in de pan. Voeg de gezeefde tomaten toe en verwarm. Voeg vervolgens de room toe en roer door.
Doe de gnocchi in de saus, samen met de mozzarella en de kruiden. Warm even door tot de kaas smelt.
Serveren
Schep wat van de gnocchi op een bord.
Schep wat van de geroosterde tomaatjes erbij.
Garneer eventueel met parmezaanse kaas , extra basilicum of versgemalen peper.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.