Receptinformatie
Voorbereiding
Was de tomaten, snijd de kapjes eraf en hol ze uit. Zet de tomaten met de opening naar boven in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met zout en peper.
Pel de uien en snijd ze in kleine blokjes, maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes. Verhit de olie en fruit de uien daarin glazig. Voeg de champignons toe en laat ze al roerend meebakken. Verwarm de oven voor op 200 graden.
Koken
Bestuif het champignonmengsel met de bloem. Op smaak brengen met zout, peper en dille. Roer het binnenste van de tomaten door de champignons. Vul de tomaten met de champignon-tomaatmassa. Meng het broodkruim met de parmezaan en strooi dit over de tomaten. Besprenkel de tomaten met 1 eetlepel raapzaadolie en gratineer ze 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.