Receptinformatie
Fingerfood, om je vingers bij af te likken! Dit makkelijke recept maak je in een handomdraai op de barbecue. Vul de snackpaprika's met roomkaas, bosui en spekjes en de BBQ doet de rest! Voor een krokante twist, rol je ze in bacon.
Koken
Bak de spekjes krokant in een pan.
Snijd de bovenkant van de snackpaprika's en verwijder de zaadjes.
Meng de roomkaas met de fijngehakte bosui, het uienpoeder en de spekjes. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Vul de snackpaprika's met het roomkaasmengsel.
Bestrijk de buitenkant van de paprika's lichtjes met olijfolie.
Leg de gevulde snackpaprika's in een aluminiumbakje op de barbecue.
Gril de paprika's gedurende 10-15 minuten, tot de paprika's zacht zijn.
Haal de snackpaprika's van de barbecue en serveer warm.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.