stomen

Gevulde snackpaprika’s

Receptinformatie

Snack
4 personen
Bijgerecht
20-30 min

Fingerfood, om je vingers bij af te likken! Dit makkelijke recept maak je in een handomdraai op de barbecue. Vul de snackpaprika's met roomkaas, bosui en spekjes en de BBQ doet de rest! Voor een krokante twist, rol je ze in bacon.

Koken

Koken

Bak de spekjes krokant in een pan.

Snijd de bovenkant van de snackpaprika's en verwijder de zaadjes.

Meng de roomkaas met de fijngehakte bosui, het uienpoeder en de spekjes. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Vul de snackpaprika's met het roomkaasmengsel.

Bestrijk de buitenkant van de paprika's lichtjes met olijfolie.

Leg de gevulde snackpaprika's in een aluminiumbakje op de barbecue.

Gril de paprika's gedurende 10-15 minuten, tot de paprika's zacht zijn.

Haal de snackpaprika's van de barbecue en serveer warm.