Receptinformatie
Breng Mexicaanse vibes naar je BBQ met deze gevulde-, gegrilde- en spicy puntpaprika. Wil je all out gaan? Voeg dan gerust een extra pepertje toe voor nóg meer pit!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Snijd de tomaat in blokjes, de jalapeño fijn en meng dit in een schaal met de zwarte bonen, maïs, olijfolie en zout en peper.
Sprenkel het sap van een halve limoen (per 4 personen) erover en roer alles goed door.
Snijd de puntpaprika's doormidden en ontdoe deze van de zaadlijsten.
Vul de paprika's met het mengsel, bestrooi het met geraspte kaas en omwikkel ze met aluminiumfolie.
Koken
Leg de pakketjes zo'n 20 minuten op de barbecue.
Serveren
Serveer de paprika's met een schep crème fraîche, verse koriander en partjes limoen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.