Receptinformatie
Het is alweer bijna Halloween. Dat betekent griezelen op de engste dag van het jaar. Speciaal voor deze dag hebben we een spannend recept bedacht. Wat dacht je van gevulde paprika’s met tonijnsalade? Met deze stappen kan je lekker smullen en griezelen tijdens Halloween.
Voorbereiding
Snijd het steeltje van de paprika rond uit en haal de inhoud eruit.
Gebruik een klein (aardappelschil) mesje om het gezicht uit de paprika te snijden. Handig is vooraf eerst het gezichtje op de paprika te tekenen met een potlood. Daarna volg je met het mesje heel voorzichtig de getekende lijnen.
Laat het blik tonijn uitlekken. Doe daarna de tonijn in een kom.
Snijd de ui, knoflook en peterselie fijn. Doe dit in de kom met de mayonaise, suiker, citroensap, ijsbergsla, zout en peper.
Mix al de ingrediënten door elkaar met een vork of lepel tot een salade.
Verdeel met de lepel de tonijnsalade over de paprika’s.
De bovenkant erop en klaar!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.