Receptinformatie
Deze wraps zijn naast lekker ook gluten- en lactosevrij. Bovendien zitten er lekker veel groenten in verstopt, ideaal dus om voor je kids te maken.
Voorbereiding
Maal de havermout tot meel.
Snijd de wortel in stukjes.
Snipper de ui.
Was en snijd de paprika en courgette in lange dunne repen.
Koken
Fruit de ui en bak het gehakt rul. Breng op smaak met peper en zout.
Pureer de wortel in een keukenmachine, voeg de eieren toe en mix. Voeg het havermeel, water en tijm, peper en zout naar smaak toe en mix tot een glad beslag. Bak 4 wraps van dit beslag.
Roerbak de paprika- en courgettereepjes kort op hoog vuur.
Serveren
Vul de wraps met rucola, gehakt en groentenreepjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.