Receptinformatie
Heb je weinig tijd maar wil je wel een voedzame maaltijd? Geen probleem! Maak deze gevulde omelet en je hebt in no-time een gezonde en snelle maaltijd op tafel. Je kunt er zoveel groente in stoppen als je wilt!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Was en snijd de boerenkool heel fijn. Verwijder eventuele harde stelen.
Snijd het wit van de prei in ringen en was deze.
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s. Snijd in dunne repen.
Hak de kruiden fijn.
Koken
Klop 2 eieren los in een kommetje. Bak hiervan een dunne omelet. Breng op smaak met peper en zout. Herhaal met de andere eieren. Houd de omeletten die klaar zijn even warm op een bord op een pannetje heet water.
Roerbak de boerenkool op hoog vuur ongeveer 5 minuten. Roerbak de paprika’s vervolgens 4 minuten mee. Roerbak als laatste de prei nog 3 minuten mee. Breng op smaak met de kruiden.
Serveren
Leg op elk bord een omelet. Beleg één omelethelft met de groentenvulling. Verdeel brokjes geitenkaas erover. Vouw de omeletten dicht of rol ze op.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.