Receptinformatie
Maak van deze verrassend gevulde pakketjes maar rustig een hele berg. Ze verdwijnen als sneeuw voor de zon! Lekker als lunch of hapje tussendoor.
Voorbereiding
Snijd de gewassen courgettes in de lengte met een kaasschaaf in 16 plakken, doe ze in een kom en meng ze met de olijfolie, peper en zout.
Hak de hamblokjes en rozijnen fijn.
Koken
Gril de plakken courgette in een grillpan gaar.
Rooster de amandelen in een droge koekenpan en hak ze fijn.
Meng de hamblokjes, amandelen en rozijnen.
Leg telkens 2 plakken gegrilde courgette kruislings over elkaar.
Leg 1 eetlepel hamvulling in het midden van het kruis en vouw de pakketjes hier overheen dicht.
Serveren
Steek de pakketjes vast met een houten prikker.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.