Receptinformatie
Voorbereiding
Boen de aardappels schoon.
Knip of snijd de bieslook fijn.
Koken
Zet de aardappels op met 3 dl water, breng het water aan de kook. Leg een deksel op de pan, temper het vuur en kook de aardappels gaar in 25 minuten.
Smelt de helft van de boter in een kleine wok of hapjespan. Roerbak hierin de kool met de karwijzaadjes 3-4 minuten. Voeg de mosterd en kookroom toe, dek de pan af en stoof de kool op laag vuur, onder af en toe omscheppen, gaar in 18 minuten.
Verhit de rest van de boter in een koekenpan of braadpan. Bak hierin de stukjes casselerrib aan beide kanten mooi bruin en van binnen warm in 10 minuten.
Breng de kool op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.