Receptinformatie
Met dit voorafje steel je de show. Verras je visite eens met deze geroosterde sla!
Voorbereiding
Snijd de gewassen romaine sla in de lengte in 4 parten en schenk de olijfolie eroverheen.
Pel de sjalot en snipper heel fijn.
Roer in een kom een saus van de mosterd, creme fraiche, mayonaise en vadouvan kruiden.
Schep de fijngesnipperde sjalot erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Koken
Kook de eieren in 7 minuten hard, spoel ze af onder koud stromend water, pel ze en hak ze in stukjes.
Schep de stukjes door de saus.
Rooster de parten romaine sla in 2 minuten knapperig en lichtbruin.
Serveren
Leg de geroosterde romaine sla op een grote schaal. Verdeel de eiersalade erover. Knip de bieslook erboven fijn.
Je kunt ook 4 eenpersoons-borden opmaken.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.