Receptinformatie
Terwijl de tomaten in de oven roosteren maak jij snel een lekkere dressing. Met witte bonen en eventueel tonijn is je zomerse salade een feit!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Halveer de tomaten en leg ze op een bakplaat.
Bestrooi ze met peper en (zee)zout en schenk er 1 eetlepel olijfolie over.
Laat de bonen en tonijn uitlekken in een vergiet.
Hak de peterselie fijn.
Koken
Rooster de tomaten in 20 minuten in de oven gaar.
Roer intussen een dressing van de rest van de olijfolie met het citroensap en breng op smaak met peper en (zee)zout.
Serveren
Leg de geroosterde tomaten op een platte schaal.
Verdeel de bonen en de tonijn over de tomaten.
Schenk de dressing erover en garneer met de gehakte peterselie.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.