Receptinformatie
Wil jij een gemakkelijk maar een ook een gezond hapje? We got you! Met deze easy peasy bladerdeeg hapjes, heb jij binnen 30 minuten een feestelijk hapje op tafel.
Voorbereiding
Maak alle groenten schoon en snijd ze in dunne plakken (de paprika’s in repen), rasp de knoflook heel fijn en roer dit door 6 eetlepels olijfolie.
Bestrijk de groenten met de knoflookolie en bak ze al omdraaiend in een hete grill of koekenpan tot ze iets bruin kleuren. Doe het per groenten soort. Betrooi ze dan met versgemalen peper en zout.
Verwarm intussen de oven voor op 200˚C.
Koken
Leg de plakjes bladerdeeg op een ingevette bakplaat naast elkaar, prik er met een vork gaatjes in. Bak ze in het midden van de oven in ± 10 minuten goudbruin en krokant.
Verdeel de gebakken bladerdeegplakjes over de borden schep er direct de gehalveerde geitenkaas en geroosterde groenten op. Bestrooi ze tenslotte met de oregano.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.