Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de bloemkool schoon, verwijder de bladeren en rasp dan de hele bloemkool op een grove rasp. Hak de sjalotjes samen met de knoflook heel fijn.
Koken
Verwarm wat olie, fruit hier eerst de sjalot met knoflook iets bruin in, voeg dan de geraspte bloemkool toe en rooster de groenten op een matig vuur al omscheppend gaar en goudbruin in ± 8 minuten.
Hak intussen de tomaatjes samen met de kappertjes, noten en peterselie iets fijner.
Schep dit mengsel tenslotte door de geroosterde bloemkool en maak het geheel verder op smaak af met versgemalen peper.
Serveren
Heerlijk met in de schil gebakken aardappelen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.