Gegratineerd visgerecht met courgette
Receptinformatie
Snij de courgettes, tomaten en de aardappelen in de dunne schijfjes, allemaal apart. Snij de kabeljauw in schijfjes van ongeveer 0,5 cm.
Neem een ovenschotel en maak laagjes. Kruid elk laagje met peper en zout. Start met de aardappelen, daarna een laagje tomaten, een laagje kabeljauw en druk goed aan. Vervolg met een laagje courgette, dan terug een laagje aardappelen, een laagje tomaat, een laagje vis en eindig met een laagje courgette. Druk het geheel goed aan.
Giet er olijfolie over tot de schotel halfvol staat. Voeg het sap van een citroen toe.
Strooi er Parmezaanse kaas over en zet 30 minuten in een oven van 180 graden.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.