Receptinformatie
Tomaten en eieren zijn dikke vrienden. Al helemaal in deze verrukkelijke combi van tomatensaus en warm gepocheerde eitjes.
Voorbereiding
Pel en snipper de knoflook en de ui.
Snijd de tomaten in kleine stukjes.
Koken
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook en de uisnippers 2 minuten op zacht vuur.
Voeg de tomatenstukjes, tomatenpuree, kruiden, suiker en rode wijnazijn toe en laat het geheel 10 minuten onder af en toe zachtjes omscheppen zachtjes tot een saus pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
Maak 4 kuiltjes in de saus en breek boven elk kuiltje 1 ei.
Laat de eieren in 10 minuten met de deksel op de pan stollen en gaar worden.
Serveren
Serveer de tomatensaus met de eieren met een grote schaal brood.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.