Receptinformatie
Curry waar je warm van wordt! Met portabella als dé perfecte vleesvervanger en bomvol groen van eigen bodem.
Voorbereiding
Knak de sperziebonen, snijd de tomaten in 8 parten, snipper de rode ui en hak de knoflook fijn. Snijd de stelen van de koriander en hak deze fijn.
Snijd lange plakken van de Portabella.
Koken
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een eetlepel olie in een hoge koekenpan en fruit hierin de ui met knoflook en korianderstelen. Doe de gele currypasta erbij en blijf roeren tot het geheel gaat geuren.
Schenk de kokosmelk erbij en voeg de tomaat en sperziebonen toe. Laat 15 minuten pruttelen.
Verhit een grillpan en grill hierin de portabella tot er mooie strepen ontstaan. Voeg de helft toe aan de curry, houd de rest achter ter garnering.
Serveren
Schep de rijst op vier borden en verdeel de curry-saus. Beleg met de achtergehouden portabella-plakken. Hak de korianderblaadjes en strooi over de borden.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.