Receptinformatie
Voorbereiding
Was de courgettes en maak er spaghettislierten van met een spirelli. Heb je die niet? Je kan ook met een dunschiller dunne sliertjes maken. Dan wordt het gewoon papardelle in plaats van spaghetti!
Koken
Rooster de pijnboompitjes in een pan zonder olie tot ze lichtbruin zijn. Verkruimel de geitenkaas.
Doe de courgetteslierten in een pan met kokend water en laat ze 2-3 minuten koken. Giet de slierten af en laat ze goed uitlekken.
Serveren
Verdeel de courgetti over 2 kommetjes. Verdeel hierover de geitenkaas, pijnboompitjes, blaadjes basilicum en schep om. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.