Receptinformatie
Host je een diner? Dan is dit het gerecht dat je tussen de bedrijven door snel op tafel tovert. Maar wat een smaak! Geen wonder dat wortelgroentes hot zijn.
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 230 graden en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
Koken
Snijd de pastinaak en zoete aardappel in gelijke blokjes en leg deze op de bakplaat.
Besprenkel het geheel met olijfolie, zout, peper en verse rozemarijn. Schep de groentes goed om tot alles bedekt is met olie.
Schuif de bakplaat in de oven en bak het in 40 - 45 minuten gaar.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.