Receptinformatie
Sla grillen? Ja! Proef de zomer in dit heerlijke mediterrane lunch of bijgerecht met frisse yoghurtsaus en zoete granaatappelpitten.
Voorbereiding
Maak de kroppen romainesla schoon en halveer ze in de lengte.
Pel en hak de knoflook ragfijn.
Hak de dille fijn.
Koken
Roer een volle saus van de Griekse yoghurt met de mayonaise en schep de knoflook en dille erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Rooster de cashewnoten 2 minuten in een droge koekenpan en hak deze daarna in grove stukjes.
Verhit de olijfolie in een grillpan en gril de halve kroppen romainesla aan beide kanten in 2 minuten goudbruin.
Serveren
Leg de gegrilde romainesla met de snijkant naar boven op een bord.
Lepel de yoghurtsaus erover en erlangs en bestrooi met de cashewnoten en granaatappelpitten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.