Receptinformatie
Met portabella’s kun je allerlei heerlijke combinaties maken. In dit bijgerecht combineren we de aardse paddenstoel met lekker frisse venkel. Serveer er gekookte krieltjes en een stukje vis bij.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Veeg de portabella’s voorzichtig schoon en snijd in dikke repen.
Snijd de venkel in dunne reepjes.
Koken
Roerbak de venkel 8-10 minuten.
Gril intussen de portabella’s in een grillpan op hoog vuur.
Roerbak de spinazie mee met de venkel totdat deze slinkt. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de portabella’s met de spinazie en de venkel.
Serveren
Verdeel de groentenmix over vier borden.
Serveer met krieltjes en een stukje (wit)vis.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.