stomen

Gegrilde portabella met venkel en spinazie

Lekker bij vis!

Receptinformatie

Salade
4 personen
Bijgerecht
10-20 min

Met portabella’s kun je allerlei heerlijke combinaties maken. In dit bijgerecht combineren we de aardse paddenstoel met lekker frisse venkel. Serveer er gekookte krieltjes en een stukje vis bij.

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Veeg de portabella’s voorzichtig schoon en snijd in dikke repen.

Snijd de venkel in dunne reepjes.

Koken

Roerbak de venkel 8-10 minuten.

Gril intussen de portabella’s in een grillpan op hoog vuur.

Roerbak de spinazie mee met de venkel totdat deze slinkt. Breng op smaak met peper en zout.

Meng de portabella’s met de spinazie en de venkel.

Serveren

Verdeel de groentenmix over vier borden.

Serveer met krieltjes en een stukje (wit)vis.