Receptinformatie
De ideale afsluiter van een gezellige barbecue: gegrild fruit. Met een bolletje ijs. Deze zachtzoete perziken kan niemand weerstaan.
Voorbereiding
Zorg dat de barbecue (nog) op temperatuur is.
Snijd de perziken doormidden en verwijder de pit. Snijd vervolgens in kwarten.
Koken
Wrijf een klein beetje olie op de perziken.
Gril de perziken 1-2 minuten op beide snijkanten, totdat het fruit warm is en zacht wordt.
Serveren
Leg op elk bord 2 perzikkwarten.
Druppel er wat honing over en strooi er een klein beetje zeezout op.
Schep op elk bord een bol vanille-ijs.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.