Receptinformatie
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Snijd de nectarines doormidden en verwijder de pit. Leg ze op een stuk aluminiumfolie.
Kook de maïskolven 10 minuten of rooster ze 10 tot 15 minuten op de barbecue.
Snijd de maïskorrels eraf en leg ze op de nectarine.
Leg er een klein klontje roomboter op en vouw de folie dicht.
Koken
Leg de pakketjes zo'n 10 minuten op de barbecue.
Serveren
Serveer het met een schep ricotta en bestrooi het geheel met een snufje peper en zout, muntblaadjes en rasp er wat van de limoenschil over.
Voeg naar smaak wat honing toe.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.