Receptinformatie
Pasta en asperges zijn een prima combinatie!
Voorbereiding
Breek de onderkant van de asperges af, snijd dan de asperges in gelijke stukjes van ± 3 cm. Je hoeft groene asperges in principe niet te schillen!
Koken
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een grillpan en bak de asperges er al om scheppend gedurende 5 minuten in.
Kook intussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing al dente.
Maak de uien schoon en snijd ze in ringen, voeg ze toe aan de asperges en bak ze nog mee. Strooi er 1 theelepel verse oregano bij en vervolgens de crème fraîche, warm het geheel nog even door en maak verder op smaak af met versgemalen peper en zout.
Schep de afgegoten pasta direct door de gegrilde asperges.
Serveren
Serveer op voorverwarmde borden bestrooid met de geraspte kaas.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.