Receptinformatie
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Maak de venkelknollen schoon en snijd ze in blokjes.
Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Koken
Verwarm de olie in een koekenpan en bak de venkelblokjes al omscheppend circa 4 minuten tot ze beetgaar zijn.
Haal de pan van het vuur en schep de uiringetjes en de pesto erdoor.
Schep de helft van het venkelmengsel in een ingevette lage ovenschaal.
Wrijf de kabeljauwfilet in met zout en peper en leg de filets op de venkel. Verdeel de rest van de venkel over de vis.
Strijk de crème fraîche erover uit en strooi de Parmezaanse kaas erover.
Laat de schotel in de oven in circa 20-25 minuten mooi goudbruin en gaar worden.
Serveren
TIP: Lekker met aardappelpuree!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.