Gegratineerde pastanestjes met kerstomaatjes
Receptinformatie
Voorbereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend water gaar. Giet ze af, laat ze uitlekken en houd ze warm.
Verwarm de oven voor op 220 °C en bekleed een bakblik met bakpapier. Klop de eieren met de roomkaas en breng het mengsel goed op smaak met zout en peper. Was de kerstomaatjes, dep ze droog en halveer ze.
Koken
Maak van de spaghettini 4 nestjes op het bakblik. Leg hierop de halve tomaten en bestrooi ze met de kaas. Gratineer de nestjes 15 minuten op de middelste richel in de voorverwarmde oven.
Serveren
Voor het serveren bestrooien met dille.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.