Receptinformatie
Mirne van Season with Love bedacht deze kleine pittige hapjes. Als jij het aandurft zijn deze krokante jalapeños met cheddar de perfecte borrelhap.
Voorbereiding
Verwarm de frituurpan op 180 graden.
Snijd de peper aan de zijkant een stukje open en haal met de achterkant van een theelepel voorzichtig de zaden uit de peper. Let op dat de pepers niet helemaal openscheuren.
Klop het ei los.
Koken
Vul de pepers met cheddar.
Rol de jalapeños eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en vervolgens door het broodkruim.
Frituur de pepers in enkele minuten goudbruin.
Serveren
Serveer de jalapeños direct met bijvoorbeeld guacamole en zure room.
Kijk <a href="https://www.seasonwithlove.nl/gefrituurde-jalapenos-cheddar/">hier</a> voor de hele blog!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.