Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de witlof schoon en snijd deze in dunne reepjes. Pers de knoflook. Snijd de ansjovisfilets in stukjes. Snijd de varkensfiletlapjes in reepjes en bestrooi deze met peper.
Ontpit de zwarte olijven.
Koken
Kook de tagliatelle in een pan ruim kokende water met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet de tagliatelle af.
Verhit intussen de olie in een wok en roerbak hierin de reepjes vlees in 3-5 minuten rondon bruin en gaar. Schep de knoflook, ansjovis, olijven en kappertjes door het vlees. Voeg de witlof toe en roerbak deze 2-3 minuten mee.
Serveren
Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de witlof met varkensfilet en olijven erop. Strooi de geraspte kaas over het gerecht.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.