Receptinformatie
Een lekkere gezonde lentelunch om je moeder mee te verwennen op moederdag.
Voorbereiding
Maak de struikjes witlof schoon en halveer ze in de lengte.
Snijd de kipfilet in mooie plakken.
Haal de druiven van de tros en spoel ze af.
Koken
Verhit de boter en bak de halve struikjes in 10 minuten knapperig gaar en lichtbruin
Roer intussen een lobbige dressing van de olijfolie, azijn, mayonaise en mosterd en breng op smaak met zout en peper.
Serveren
Leg op 4 borden elk 2 halve struikjes witlof met de snijkant naar boven
Drapeer de plakken kipfilet erop en ernaast.
Schenk de dressing eroverheen en garneer met de druiven en de waterkers.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.