Receptinformatie
Een supersnelle lunch! Of een lekkere maaltijdsalade met dikke sneden brood en gekookte eitjes.
Voorbereiding
Koken
Voorbereiding
Maak de paksoi schoon en snijd ze overdwars in dikke repen.
Was de appels, snijd ze in reepjes en besprenkel ze met 1 eetlepel citroensap om verkleuring tegen te gaan.
Roer een dressing van 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel citroensap, de mosterd en breng op smaak met zout en peper.
Koken
Verhit 1 eetlepel olie in een wok of koekenpan en roerbak de paksoi 1 minuut al omscheppend knapperig warm.
Schep de paksoi op een mooie schaal.
Verdeel de reepjes appel, rozijnen en pompoenpitten erover en schenk de dressing erover uit.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.