stomen

Gebakken paksoi-salade

Ook lekker met peren

Receptinformatie

4 personen
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Een supersnelle lunch! Of een lekkere maaltijdsalade met dikke sneden brood en gekookte eitjes.

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding

Koken

Voorbereiding

Maak de paksoi schoon en snijd ze overdwars in dikke repen.

Was de appels, snijd ze in reepjes en besprenkel ze met 1 eetlepel citroensap om verkleuring tegen te gaan.

Roer een dressing van 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel citroensap, de mosterd en breng op smaak met zout en peper.

Koken

Verhit 1 eetlepel olie in een wok of koekenpan en roerbak de paksoi 1 minuut al omscheppend knapperig warm.

Schep de paksoi op een mooie schaal.

Verdeel de reepjes appel, rozijnen en pompoenpitten erover en schenk de dressing erover uit.