Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de biefstuk in dunne reepjes.
Maak de lente-uitjes schoon en snijd deze in dunne ringen.
Pel de knoflook en hak deze fijn.
Roer in een grote kom de lente-ui, knoflook, citroensap, sojasaus, honing en sesamzaad door elkaar.
Schep de reepjes biefstuk door de marinade en laat deze afgedekt ca. 30 minuten marineren.
Maak de paprika schoon en snijd deze in reepjes.
Koken
Verhit in een wok 2 eetlepels olie en roerbak hierin de paprika ca. 2 minuten.
Schep de paprika uit de wok.
Schep de biefstuk uit de marinade, verhit de overige olie in de wok en roerbak hierin de biefstuk tot de gewenste gaarheid.
Serveren
Schep de paprika door de biefstuk en serveer de biefstuk direct.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.