Receptinformatie
Voorbereiding
Breng een pan met het water en de visbouillonblokjes aan de kook.
Pel en snipper de <a href="http://www.verseoogst.nl/producten/ui/">ui</a>. Snijd de waspenen in gelijke stukjes. Halveer de <a href="http://www.verseoogst.nl/producten/venkel/">venkel</a> in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in gelijke stukken.
Koken
Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui circa 2 minuten.
Voeg de waspenen, venkel, saffraan en de risottorijst toe en bak circa 3 minuten. Schenk de witte wijn erbij en roer door. Schenk beetje bij beetje de kokende bouillon op de risotto. Herhaal dit tot de rijst gaar is in circa 20 minuten.
Pluk en hak de blaadjes <a href="http://www.verseoogst.nl/producten/peterselie/">peterselie</a> fijn. Roer de Parmezaanse kaas, peterselie en de garnalen door de risotto. Breng op smaak met een beetje zout en peper en serveer.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.