Receptinformatie
Voorbereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Koken
Verhit ondertussen 1 eetlepel van de olijfolie in een pan en bak de paddenstoelen al omscheppend op hoog vuur. Laat eerst het vocht verdampen en bak de paddenstoelen vervolgens snel rondom bruin.
Fruit de ui, knoflook en de rode peper zachtjes in de resterende olijfolie. Roer de paprikareepjes en de paddenstoelen erdoor en bak een minuut mee.
Verwarm de room in een grote pan en voeg de gorgonzola toe. Laat de gorgonzola al roerend smelten en schep er vervolgens het paddenstoelenmengsel, de basilicum en de warme pasta doorheen. Meng alles goed en laat al omscheppend warm worden.
Serveren
Verdeel over 4 borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.