Receptinformatie
Voorbereiding
Was de appels en (nashi) peren. Snijd ze in kwarten, verwijder de klokhuizen.
Snijd de kwarten, dwars op de lengterichting, in 3-4 mm dikke plakjes.
Schep het fruit, tegen verkleuring, om met citroensap.
Snijd de blokjesTurks Fruit in dunne plakjes en die in reepjes.
Leg de citroenmelisseblaadjes op elkaar en snijd ze in reepjes.
Schep het fruit om met de reepjes Turks fruit en citroenmelisse.
Serveren
Verdeel de fruitsalade over 4-6 wijde dessertschaaltjes of glazen. Druppel de honingwijn over de fruitsalade.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.