Receptinformatie
Hét antwoord voor moeilijke eters en een leuke afwisseling op je cracker met kaas: een ontbijtpizza vol zomerfruit.
Voorbereiding
Maal de granola met de zachte boter en 2 theelepels honing in de keukenmachine tot een samenhangende massa.
Haal de massa uit de keukenmachine, maak er een bal van en druk die tot een ronde pizza uit op een stuk bakpapier.
Laat de pizza 10 minuten opstijven in de diepvries.
Roer ondertussen de yoghurt en 2 theelepels honing door elkaar.
Was de aardbeien, ontdoe ze van het kroontje en halveer ze.
Was de frambozen en blauwe bessen.
Koken
Bestrijk de pizzabodem met de yoghurt en laat daarbij 1 centimeter van de randen vrij.
Bestrooi de yoghurt met de aardbeien, frambozen en blauwe bessen.
Serveren
Snijd de pizza in 4 punten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.