Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke plakjes en blancheer ze 7 minuten in kokend water met wat zout. Laat ze goed uitlekken
Snijd intussen de bosuitjes in dunne ringetjes en de schoongemaakte paprika’s in gelijke blokjes
Koken
Verwarm wat olie in een grote koekenpan, verdeel de aardappelplakjes over de bodem.
Klop de eieren los, voeg de verse kruiden, de geraspte geitenkaas en naar smaak versgemalen peper en zout toe, schep hier dan de overige klein gesneden groenten door en schenk dit mengsel op de aardappelplakjes.
Laat de frittata, eventueel met een deksel op de pan in ± 10 minuten gaar bakken op een laag vuur.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.