Receptinformatie
Dat is handig voor drukke dagen: alle gemak uit één pan. Met verse spinazie in de hoofdrol.
Voorbereiding
Pel en snipper de ui. Klop de eieren los met de ricotta en breng flink op smaak met peper en zout.
Koken
Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de gesnipperde ui in 2 minuten lichtbruin.
Roer het gehakt erdoor, bestrooi met peper, zout en paprikapoeder en bak op half hoog vuur 3 minuten mee.
Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat omscheppend slinken.
Schenk het eiermengsel erboven uit en bak de frittata in ongeveer 10 minuten gaar.
Serveren
Laat de frittata uit de pan op een grote schaal glijden en snijd in 4 punten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.