Receptinformatie
Een makkelijke maaltijd, uitgebreide lunch of als voorgerecht. Deze salade is perfect voor als je een dagje geen vlees eet. En het is vliegensvlug klaar!
Voorbereiding
Maak de venkelknollen schoon en snijd ze (met een mandoline) in zeer dunne plakken.
Pel de sinaasappels en snijd de partjes boven een kom tussen de vliezen uit waarbij je het sap opvangt.
Roer een dressing van het sinaasappelsap met de olijfolie, honing en mosterd en breng op smaak met zout en peper.
Breek de feta in stukken.
Hak de pecannoten grof.
Koken
Meng alle ingrediënten tot een salade.
Serveren
Doe de salade over in een mooie kom.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.