Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de krulandijvie fijn en was ze goed af. Laat ze goed uitlekken. Ze moeten goed droog zijn. Snijd de sjalotjes, de paprika, tomaat en de komkommer in fijne stukjes. Verdeel dit over de krulandijvie. Doe er de Italiaanse kruiden bij en de olijfolie.
Koken
Rooster de pijnboompitten in een klein beetje olie, en doe dit met de olie (niet te veel) bij de salade. Verdeel de geitenkaas er door en als laatste alles door elkaar mengen.
Serveren
Een frisse salade bij pittig vlees en pasta of gebakken aardappels.
Variatietip: Eventueel kan er een dressing bijgemaakt worden van olie, azijn en een tl mosterd, peper en zout.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.