Receptinformatie
Dit fruitige ontbijtje is het perfecte begin van een zomerse dag. En ook fijn, je hebt hem in een kwartiertje gemaakt. Zet maar alvast klaar voor morgenochtend!
Voorbereiding
Was de frambozen en houd 100 gram apart voor de garnering.
Leng de siroop aan met 2 deciliter water.
Pers de sinaasappels uit.
Koken
Pureer de frambozen met de siroop en uitgeperste sinaasappels tot een samenhangend mengsel.
Als je een glad geheel wilt dan kun je deze na het pureren door een zeef wrijven, maar het hoeft niet.
Klop de Griekse yoghurt met de vanillesuiker in een paar minuutjes luchtig.
Serveren
Giet het frambozenmengsel over in diepe borden of mooie kommen.
Lepel de yoghurt erover uit.
Garneer de soep met de achtergehouden frambozen en munt.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.