Receptinformatie
Makkelijk én chique; het perfecte voorgerecht om indruk mee te maken. Het oogt niet alleen lekker, het smaakt ook naar meer!
Voorbereiding
Hak de garnalen en de dille fijn.
Snijd de radijsjes in dunne plakjes.
Roer een dressing van de olijfolie met het citroensap en de mosterd en breng op smaak met zout en peper.
Koken
Kook de rijst in 8 minuten in kokend water gaar, giet af en laat afgedekt 5 minuten staan.
Meng de rijst met de gehakte garnalen en dille en vul hiermee voorzichtig (met hulp van een theelepeltje) de courgettes.
Serveren
Leg de gevulde courgettes op 4 mooie borden.
Leg de plakjes radijs ‘een beetje slordig’ eromheen en druppel de dressing over de borden.
Leg over de gevulde courgettes kruislings telkens 2 sprieten bieslook.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.