Receptinformatie
En dan is het weekend. Vrienden komen eten. De kids liggen op bed, de tafel is mooi gedekt en de feestelijke pasta kan zo opgediend worden.
Voorbereiding
Pel en snipper de sjalot.
Spoel de lamsoren snel schoon in koud water en laat ze in een vergiet uitlekken.
Koken
Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout in ongeveer 15 minuten beetgaar.
Verhit intussen in een koekenpan 1 eetlepel boter en fruit de gesnipperde sjalot 2 minuten.
Voeg de rest van de boter toe en bak de lamsoren al omscheppend 2 minuten mee.
Roer de gamba’s erdoor en bak deze al omscheppend in 3 minuten roze en gaar.
Roer een halve deciliter wijn en de room erdoor en verwarm deze mee. Breng het geheel op smaak met peper.
Serveren
Schep de tagliatelle op een mooie grote schaal. Schenk de saus met lamsoren en gamba’s erover en bestrooi deze met peper. Serveer direct.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.