Receptinformatie
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Laat de entrecotes op kamertemperatuur komen.
Maak de paddenstoelen schoon, snijd ze in plakjes of scheur ze in stukken.
Snijd de sjalotjes heel fijn en de bosuitjes in ringetjes, hak de tijm fijn en houd 3 eetlepels apart.
Bestrooi de entrecotes met versgemalen peper en zout.
Koken
Verwarm de boter samen met de olie in een koekenpan en bak de entrecotes aan beiden kanten in ca. 2 minuten bruin. Draai het vlees daarna regelmatig om met een vleestang en bak het vlees ongeveer 5 minuten rosé. Draai het vuur eventueel iets lager.
Haal het vlees uit de pan en dek het af met aluminiumfolie, laat het zeker 5 minuten rusten. Bak intussen de paddenstoelen samen met de sjalot al omscheppend in ongeveer 4 minuten warm, schep er dan de bosuitjes door.
Serveren
Serveer de entreçotes met de gebakken paddenstoelen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.